Для гурманів, хто любить експериментами на кухні, а не виносить розкидані речі під час роботи в приготуванні!

Répondre
JuliaDus

Для гурманів, хто любить експериментами на кухні, а не виносить розкидані речі під час роботи в приготуванні!

Message par JuliaDus »

Вибачте, але я мушу відкрити вам смішною ситуацією, що виникла з мене минулого робочого тижня. Дочка замовила, аби як кулінарний експерт створила один неймовірно красиве на її свята. Ваша героїня, навіть не задумуючись, взялася гортати ідею на просторах мережі і – уявіть!. Витратила цілісних півтори години, переходячи з ресурсу на сайт! Одні варіанти виявилися надто складні, інші варіанти - із дорогими продуктами, ще кілька - із надмірною кількістю спонсорських посилань. І раптом раптово я пригадала про цей порятунок каталог та всього лише за п’ять хвилин знайшла - той самий рецепт! Ця знахідка був так зрозумілим, що в результаті навіть моя 12-літня помічниця здолала мені підказати. Наприкінці наш тандем приготували чарівний десерт, і він був визнаний справжнім прикрасою вечора. Зараз усі мої тепер зацікавлені друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ти вишукала такий собі просто бомбезний варіант?"
Каталог
GeorgeMat

Hallo, i am writing about your price for reseller

Message par GeorgeMat »

Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
GeorgeMat

Hi, wrote about the prices

Message par GeorgeMat »

Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.
GeorgeMat

Hallo, i am writing about the price for reseller

Message par GeorgeMat »

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.
Répondre